28 / 03 / 2024

Ortahisar Belediyesi park projeleri

Ortahisar Belediyesi park projeleri

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da dört mahalleye daha park yapacaklarını belirtti

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak! İhalesi 27 Nisan'da!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Nisan 2023 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Ortahisar Belediyesi kentsel dönüşüme giriyor!

Ortahisar Belediyesi'ne devredilecek, sonrasında Çevre Bakanlığının da desteği ile yeni dönüşüm projelerine başlanacak.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Ortahisar'ın imar sorunları konuşuldu!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği İmar Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda imar sorunu ele alındı.

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Ortahisar Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesine ait Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde bulunan 4 dükkanı 14 milyon 484 bin TL'ye satıyor.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

Ortahisar Belediyesi park projeleri Haberi

Ortahisar Belediyesi park projeleri


Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu. Ortahisar’da dört mahalleye daha park yapacaklarını belirten Başkan Genç, vatandaşların yeşille iç içe, mutlu bir yaşam sürmesi için çok büyük gayretlerinin olduğunu söyledi.

Başkan Genç, yeşilin bol olduğu parklar oluşturmak için gayret sarf ettiklerini ifade ederek "Göreve geldiğimiz andan itibaren taahhütlerimize uygun olarak ilçemizin bütününde, boş alanlarda yeşili artırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel parkımızın tamamlanmasıyla birlikte Ortahisar ilçemiz vatandaşlarımızın gezip, dinlenebileceği güzel bir yeşil alana daha kavuşmuş oldu. Bugün verdiğimiz sözlerin gereği olarak yapmış olduğumuz parkların bir tanesindeyiz. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız için; yeşilin bol olduğu parklar oluşturarak, onların daha mutlu bir şekilde kendi mekanlarında yaşamasını istiyoruz. Bu manada şu anda dört mahallemizde yapacağımız...