27 / 04 / 2024

ortahisar kentse dönüşüm

ortahisar kentse dönüşüm

Ortahisar'ın, şehrin tarihten beri bizlere miras kalan bölgesi olduğuna vurgu yapan Gümrükçüoğlu, projenin dünyada örnek gösterileceğini sözlerine ekledi

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

TOKİ Pelitli kentsel dönüşüm projesine 1 ay ek süre!

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1 aylık ek süre istendi. Projenin Ekim'in sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi Eylül'de tamam!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TOKİ Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Genç, projenin Eylül ayında tamamlanacağını açıkladı. 

Trabzon Pelitli kentsel dönüşüm projesi 2018'de tamamlanacak!

TOKİ ile Ortahisar Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Pelitli kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Pazarkapı dönüşüm projesi için Ankara'dan destek talebi!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediyenin programa aldığı kentsel dönüşüm, turizm ve altyapı yatırımlarıyla ilgili Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu.

Trabzon Pelitli Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon'a yapılacak projeler için destek istedi. Başkan Genç TOKİ ile varılan mutabakat çerçevesinde Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin önümüzdeki hafta ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Ortahisar ve Kemeraltı Kentsel Dönüşüm Projesi değerlendirildi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un tarihi yerlerinden olan Ortahisar ve Kemeraltı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) birlikte çalışma teklifinde bulundu.

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

ortahisar kentse dönüşüm Haberi

ortahisar kentse dönüşüm



       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar, Pazarkapı ve Gülbaharhatun Mahalleleri Kentsel Sit Alanı Yenileme Projesi ile tarihe not düşüleceğini kaydederek, Zağnos Vadisi ve Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşümleri bitirildiğinde iki tarihi surların arasında kalan Ortahisar ile bir kompleks oluşturulacak. Bu aslında tarihe bir not düşülmesi ve belki dünyada çok örnek gösterilebilecek bir projenin oluşmasını sağlayacaktır" dedi.




       ORTAHİSAR KENTSEL YENİLEME PROJESİ VATANDAŞLARIN KATILIMCILIĞI YÖNÜNDEN ÇOK GÜZEL BİR PROJE OLACAK


       Trabzon Belediye Meclisinin Şubat ayı üçüncü oturumunda kabul edilen Ortahisar, Pazarkapı ve Gülbaharhatun Mahalleleri Kentsel Sit Alanı Yenileme Projesi hakkında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Valiliği ile birlikte gerçekleştirdikleri Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi'nin, kentsel dönüşüm projesi olmadığını kaydederek, " Gerekli onayların ardından bu bölgeye...