19 / 03 / 2024

Osama Alaswad

Osama Alaswad

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molkoh İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osama Haniya tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Osama R.S.A. tarafından kuruldu.

Lorca Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lorca Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Saluha, Osama A.M.K. tarafından kuruldu.

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İste Portal Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama H.S.J. ve Walaa Almıdanı ortaklığında kuruldu.

Nemah İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemah İnşaat Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Osama Haj Nemah tarafından kuruldu.

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mukarnas Dekorasyon Tasarım Dizayn İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Ahmed M. Bakır Elamın tarafından kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Amlak İstanbul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma S. Ahmed Elmeriz, Mohamed A.M. Hassan ve Osama E.S Mohamed ortaklığıyla kuruldu. 

Mix Ware Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mix Ware Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Osama Owda Alkhatıb tarafından kuruldu. 

Osama Alaswad Haberi

Osama Alaswad

Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saleh Mahmoud, Osama Alaswad tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Sameh Muaz İnşaat Otomotiv ve Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...