26 / 04 / 2024

oskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı

oskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı

Bakan Çelik: "Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesini ve kalitesini korumak zorundayız. Dolayısıyla herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

Dünya turizm geliri 1,2 trilyon dolar!

014 yılında uluslararası seyahat gerçekleştiren 1 milyar 135 milyon kişi, 1 trilyon 245 milyar dolarlık harcama yaptı. Yurt dışı çıkışlarda en fazla harcama yapan ülkeler sıralamasında Çin, geçen yıl da liderliğini sürdürdü.

Mardin, Azerbaycan'da Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor!

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 42 ülkeden 371 şirket katılıyor. Fuara 30 şirketle katılan Türkiye standında Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

EMITT Turizm Fuarı'nda 70 ülke ve 200 stand yer aldı!

Kayseri Valiliği, İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen 19. EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'ndan ödülle döndü.

Kayseri, EMITT'ten ödülle döndü!

Kayseri Valiliği, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi 'nde düzenlenen 19 'uncu EMITT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı 'ndan ödülle döndü.

oskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı Haberi

oskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye'nin bir turizm markası olarak seviyesinin ve kalitesinin korunması gerektiğini belirterek, "Herhangi bir kriz söz konusu diye Türkiye'nin turizm markasının standartlarından taviz veremeyiz" dedi. 


Bakan Çelik, Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'nda (MITT) bulunan Türkiye standını ziyaret etti. 


Fuarda bin 254 metrekare alana kurulan Türkiye standını gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 


Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 


Rusya'nın, Türk turizmi için çok önemli bir pazar olduğunu ifade eden Çelik, "Burada bir kaybın yaşanmasını istemiyoruz. Ama sadece kriz, risk ve negatif gelişme odaklı...