25 / 04 / 2024

Osman Ataş Torunlar GYO

Osman Ataş Torunlar GYO

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Diyarbakır'da vinçten düşen işçi yaşamını yitirdi!

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki inşaatta vinç sepetinin içinde boya yapan Osman ve Yavuz Ataş zemine düştü. Osman Ataş olay yerinde hayatını kaybetti...

Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı!

GYODER Başkanı ve Torunlar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un vefat eden babası Osman Torun son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda eski siyasetçi ve iş adamı katıldı.

Torunlar GYO'nun acı günü! Osman Torun vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un babası ve Torunlar'ın kurucusu Osman Torun vefat etti. Osman Torun'un cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı. Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.

Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sayın Mehmet Bilgin ATAÇ'ın emekliye ayrılması ile Osman Bildir Bursa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Erdoğan Bayraktar Hz. Osman Camisi’nin açılışını yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir’de bulunan Hz. Osman Camisi’nin açılışını yaptı

Deluxia Palace Ataşehir'de 161 bin 500 TL'ye!

Deluxia Palace Ataşehir'in etrafında büyüklüğü 37 ile 160 metrekare arasında değişen 5 adet gölet yer alıyor

İBB, Ataşehir'de 174 bin 900 TL'ye arsa satıyor!

İBB, Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi Karabağ Sokak´taki 116 metrekare büyüklükteki arsayı 174 bin 900 TL'ye satıyor

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir Evleri'nde 361 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir Evleri'nin 2012 sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! 361 bin TL'ye!

Ağaoğlu My Towerland Ataşehir, A, B, C ve D bloktan oluşuyor...

Osman Ataş Torunlar GYO Haberi

Osman Ataş Torunlar GYO

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ataması hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO bünyesinde İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Remzi Aydın, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Torunlar GYO Yönetim Kurulunun 4 Haziran 2021 Tarih ve 2021/19 sayılı kararı ile İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Osman Ataş'ın atanmasına, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç'un atanmasına oybirliği ile karar verildi. 

Torunlar GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz bünyesinde İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Remzi Aydın,...