25 / 04 / 2024

Osman Cem Çankaya yp inşaat

Osman Cem Çankaya yp inşaat

Yaşam merkezi kurgusu ve konfor garantisiyle, inşaat sektörünün son yıllardaki gözdesi proje konutlar oldu. Ankara’da şehirden ayrılmak istemeyenler Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde doğayla baş başa konfora ulaşıyor.

Arken Turizm İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arken Turizm İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bozdoğan, İbrahim Cem Çankaya ve Ramazan Duman ortaklığıyla kuruldu...

Gayrimenkuldeki getiri dövizden yüksek!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, dövizde son bir yıllık getirinin yüzde 35’lerde olmasına karşın gayrimenkulde bu oranın yüzde 11’lerde kaldığını uzun yıllara bakıldığında  gayrimenkuldeki getirinin dövizden yüksek olduğunu söyledi.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...

Depremlerde acılara marka firmalar son verecek!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1999'dan bugüne kadar geçen sürede, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

​​Konut alıcısı bilinçlendi!

Büyükşehirlerde inşaat projelerin her geçen gün artması firmaların iş hacimleri daha da artıyor. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Konut alıcısının tercihi ''markalı proje''!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konutta markalı projenin önemini anlattı. Anketlere göre konut alıcısının önceliğinin “markalı proje” olduğu ortaya çıktı.

Konutta en uygun sezona girdik!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, geçen yılı büyük başarılarla kapatan inşaat sektörünün bu yıl da getirilen bir takım avantajlarla güzel bir yıl geçirmesini bekliyor.

Osman Cem Çankaya: Şimdi konut almanın zamanı!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut sektöründe ki hareketliliği değerlendirdi. Çankaya, ''Şu an kampanyaların da etkisiyle konut almak için en uygun zaman'' diye konuştu.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

YP İnşaat 20'nci yılını kutluyor!

CerModern’de düzenlenen kutlama, YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya ve Genel Müdür Ceyhun Peker ev sahipliğinde, YP ailesinin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Kampanyalar konut satışlarını uçurdu!

Konut sektörü açısından genelde durgun geçen yaz ayları, ardı ardına uygulanan konut kampanyaları sayesinde bu yıl büyük hareketliliğe sahne oldu. Cem Çankaya Emlak GYO’nun başlattığı kampanyanın çığ gibi büyüdüğünü belirtti.

Konut alıcısı kampanya dönemini kaçırmamalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘konut kredi faizlerini indirin’ çağrısını dinleyen bankalardan birbiri ardına indirim kararları gelmeye başladı. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu hareketlilikte son dönemdeki konut kampanyalarının da büyük rolü olduğunu ifade etti.

Osman Cem Çankaya yp inşaat Haberi

Osman Cem Çankaya yp inşaat

Sundukları sosyal alanlar, ‘yaşam merkezi’ kurgusu ve konfor garantisiyle, inşaat sektörünün son yıllardaki gözdesi proje konutlar oldu. Başkent Ankara’da da sayıları git gide artan proje konutlar için genelde kent merkezinin dışındaki yeni yerleşim yerleri tercih edilirken, şehirden ayrılmak istemeyenler Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde doğayla baş başa konfora ulaşıyor.


Projeyi hayata geçiren YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara’daki gelişimle büyüyen inşaat sektörünün kentte yeni yerleşim yerlerinin keşfedilmesini zorladığını belirtti.


Bu nedenle inşaat firmalarının yeni nesil projelerini genelde kentin biraz daha dışında kalan bölgelerde hayata geçirdiğini anımsatan Çankaya, şunları söyledi:“Proje konutlar büyük ölçekli olmaları, sosyal donatı alanlarını da barındırması nedeniyle daha geniş alanlarda inşa ediliyor. İnşaat sektörü temsilcileri de bu projeler için kent merkezlerinin biraz daha dışında bulunan, yeni...