19 / 04 / 2024

Osman Gazi Köprüsü ücretleri

Osman Gazi Köprüsü ücretleri

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Osman Gazi Köprüsü'nde halk günü indirimi yapılacak mı?

Haftanın belli günleri ya da günün belli saatleri arasında, Osman Gazi Köprü ücretinde indirim yapılması gündeme getirildi. Peki haftanın belirli günlerinde Osman Gazi Köprüsü'nde halk günü indirimi yapılacak mı?

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Gebze'ye yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Gebze D-100 Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yapılacak olan yaya köprüsünün ihalesi yapıldı.

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi Köprüsü mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da açılışı yapılacak Osman Gazi Köprüsü'nün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Osman Gazi Köprüsü için son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, TÜMSİAD'ın iftar yemeğinde ''Ayın 30'unda inşallah Osman Gazi Köprüsü'nün açılışını yapıyoruz'' dedi. Erdoğan, bu yılın açılışlar yılı olacağını belirtti.

Osman Gazi Köprüsü Ramazan Bayramı’nda kullanıma açılacak!

Körfez geçişini 150 dakikadan 6 dakikaya, Eskihisar-Topçular arasını ise 60 dakikadan 90 saniyeye indiren Osmangazi Köprüsü’nü ilk kez Sabah test etti.

Osman Gazi Köprüsü'nün geçiş ücreti TBMM'de!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Osman Gazi Köprüsü geçiş ücretinin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona gelindi!

İstanbul ile İzmir arasındaki yolu 3 buçuk saate düşürecek olan Osman Gazi Köprüsü'nün inşaatında son aşamaya gelindi. Köprünün Ramazan Bayramı'ndan önce açılması bekleniyor. Köprü, İzmit Körfezi geçişini 6 dakikaya indirecek.

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Osman Gazi Köprüsü ücretleri Haberi

Osman Gazi Köprüsü ücretleri

Marmara Denizi'ndeki taşımacılıkta rekabetin artması vatandaşın cüzdanını rahatlatıyor. İstanbullines Genel Müdürü Kemal Gündüz, "Osman Gazi Köprüsü yeni oyuncu, fiyatlar esneyebilir" dedi. Köprünün açılmasını ve bu tür yatırımları olumlu gördüklerini söyleyen Gündüz, "6 dakikalık bir seyahat süresi ve 35 Dolar + KDV binek araç için tek yön fiyatını tüketiciler değerlendirecektir. Körfezi geçmenin maliyeti karayoluyla binek araçlarda 36 TL civarında, İstanbullines feribotları ile gidiş dönüş alınırsa 50 TL ve yeni köprü ile yaklaşık 120 TL olacak. Feribot fiyatlarının köprünün uygulayacağı fiyat politikasına bağlı olmak koşulu ile % 20'lere kadar aşağı yönlü esneyebileceğini düşünüyoruz" diye konuştu. Takvim'in haberine göre, 9 yıldır Ambarlı Bandırma hattında olduklarını 3 yıldır da Eskihisar-Tavşanlı hattında çalıştıklarını belirten Gündüz, 45 dakika olan yolculuğu 25 dakikaya indirdiklerini söyledi. Ayrıca...