28 / 03 / 2024

Osman Yıldırım özgeçmiş

Osman Yıldırım özgeçmiş

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Yıldırım'daki tarihi binalar yenileniyor!

Sahip olduğu yüzlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimini geleceğe taşıyacak çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, geçmişin izlerini yansıtan yapıları aslına uygun olarak yenileyerek kalıcı eser haline getiriyor.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Aziz Yıldırım, Gebze'de arazi gezdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Gebze'de yeni yapmayı planladıkları tesisin arazisinde birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Yıldırım: "Fenerbahçe buraya 10 yıl içinde yerleşmiş olur " dedi.

Binali Yıldırım: Medeniyetimiz imar rantına yenik düşmekten kurtulamıyor!

Başbakan Yıldırım, "Geçmişimiz, medeniyetimiz imar rantına her geçen gün yenik düşmekten kurtulamıyor." dedi.

Yıldırımın dönüşüm projelerine vekillerden tam not!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün mutfağı olarak nitelendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırladığı AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten’e projelerini anlattı

Yıldırım Yapı Bomonti'de yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 44 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yaklaşık 10 yıldır 'Kuleli Evleri' markasıyla devam eden bir firma.

Başbakan Yıldırım'dan Osmangazi Köprüsü mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da açılışı yapılacak Osman Gazi Köprüsü'nün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Binali Yıldırım: İzmir yatırımlarımız devam edecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Artık milletvekili değilim ama bir İzmirliyim. Kapasitemle, imkanlarımla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Osman Yıldırım özgeçmiş Haberi

Osman Yıldırım özgeçmiş

Osman Yıldırım kimdir?

Osman Yıldırım, Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu. Okul dönemlerinde inşaatların farklı kademelerinde çalışarak sektöre giren Osman Yıldırım, kendi proje ofisini kurdu.


Osman Yıldırım, İnşaat fakültesi mezunudur. 1984 yılında kendi proje ofisini kurarak, 1987’de müteahhitliğe başlamıştır. 


Valikonağı'ndaki Doğu Sitesini yaparken, gazetede okuduğum bir ilandan yola çıkarak kat karşılığı Tarabya'da 7 bloklu 52 dairelik bir inşaata başladığını ve babasının desteği lle tamamlağını belirtti.


Yıldırım Yapı projeleri 

1.Yıldırım Kuleli Evleri

2.Yıldırım Kuleli Poyraz 1

3.Yıldırım Kuleli Poyraz 2

4.Yıldırım Kuleli Akasya

5.Yıldırım Kuleli Evleri Güzel Bahçe


Yıldırım Grup şirketleri

1.Yıldırım Mühendislik ve Mimarlık

2.Kubilay İnşaat Şirketleri

3.Eylül Aydınlatma ve İnşaat Şirketleri


Yıldırım Yapı Grubu tarihçe

Yıldırım Yapı Grubu; Hasan Yıldırım tarafından 1972 yılında Yıldırım İnşaat adı altında kuruldu. Daha sonra Osman Yıldırım devam etmekte olan Yıldırım İnşaatın bünyesine 1985 yılında Yıldırım Mühendislik...