19 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi emlak vergisi ödemeleri

osmangazi belediyesi emlak vergisi ödemeleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle Osmangazili vatandaşlar, emlak vergisinin 1. taksit ödemelerini Osmangazi Belediyesi’nin e-belediye tahsilat sistemi üzerinden günün 24 saati yapabilecek.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Bursa Osmangazi’de emlak vergisi online ödenebilecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle Osmangazili vatandaşlar, emlak vergisinin 1. taksit ödemelerini Osmangazi Belediyesi’nin e-belediye tahsilat sistemi üzerinden günün 24 saati yapabilecek.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

osmangazi belediyesi emlak vergisi ödemeleri Haberi

osmangazi belediyesi emlak vergisi ödemeleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle evde kalmanın hayati önem taşıdığı bu günlerde Osmangazili vatandaşlar, emlak vergisinin 1. taksit ödemelerini Osmangazi Belediyesi’nin e-belediye tahsilat sistemi üzerinden günün 24 saati gerçekleştirebilecek.

Her yıl iki taksitle ödenen mesken ve iş yerlerine ait emlak vergisinin 2020 yılı ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs 2020 pazar günü sona eriyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Osmangazi Belediyesi, vatandaşların vezneye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak için e-belediye tahsilat sistemini uygulamaya aldı. Osmangazili vatandaşlar, konutlarından çıkmalarına gerek kalmadan emlak vergisinin ilk taksitlerini, Osmangazi Belediyesi’nin www.osmangazi.bel.tr internet sitesi üzerinden online olarak günün 24 saati ödeyebilecek. İsteyen vatandaşlar da ödemelerini hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında Osmangazi Belediyesi’nin merkez bina ile Emek ve Demirtaş Mahallelerinde yer alan hizmet...