25 / 04 / 2024

osmangazi imar planı

osmangazi imar planı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Osmangazi'nin yeni hedefi Kent Meydanı!

Osmangazi Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı dün, meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, konu ile ilgili değerlendirmede bulunduç

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek için sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırım yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'yi yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik!

Osmangazi'de faaliyet raporu onaylandı Osmangazi Belediyesi'nin 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Mustafa Dündar, "Biz bu şehri yeniden ihya edecek, yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik." dedi.

Raşit Gürbüz: Osmangazi'de plansız bir büyüme var!

Gürbüz; "Bundan sonra yapılacak projelerde yeni yapılan yerler planlı olacak, eski yerlerde ama kamulaştırılarak ama başka yöntemlerle yolun altını kullanmaya yönelik çalışmalar yapılacaktır. CHP olarak bu şekilde projelerimiz var." dedi.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Hilal - Akpınar - Emek - Fatih - Yenidoğan - Mevlana - Yunus Emre - Osmangazi - Mahallerine ilişkin Muhtelif adalar ve Muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sancaktepe Osmangazi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8228 ada, 1 parsel ile 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Bursa Gökdere için yeni imar planı hazırlanacak!

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

Esenyurt Osmangazi cami imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 132 ada, 39 parsele ilişkin Dini Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Hasan Karabağ: Osmangazi'nin imar planı değişti!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Sancaktepe Osmangazi 895 ada 1 parsel ve 8952 ada 9 parsel imar planı askıdan indiriliyor!

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi, 8955 ada, 1 parsel ve 8952 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, bugün askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 5 Eylül 2014'te askıya çıkardı.

Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi'ye bağlı Altıparmak Mahallesi'nde 5427 ada 1 ve 36 nolu parseller için hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 17 Ekim'de askıdan inecek...

Sancaktepe Osmangazi 8955 ada 1 parsel ve 8952 ada 9 parsel imar planı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8955 ada, 1 parsel ve 8952 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ilanen askıya çıktı.

Sancaktepe Osmangazi 8835 ada 8 parselin imar planı askıda!

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi, 4 pafta, 177 parsel ile 8835 ada, 8 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planı tadilatını 24 Haziran 2014'te onayladı.

Sancaktepe Osmangazi 7298 ada 7 parselin imar planı askıda!

Sancaktepe Belediyesi, Osmangazi Mahallesi 7298 ada 7 parsele ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ni ilanen askıya çıkardı. Sancaktepe Osmangazi Mahallesi imar planı 17 Temmuz 2014'te askıdan indirilecek.

Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi toplu konut alanında 6579 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım imar Planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Bursa Osmangazi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Bursa Osmangazi imar planında Resmi Kurum Alanı'na ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 30 gün sonra askıdan inecek...

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

osmangazi imar planı Haberi

osmangazi imar planı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, site ve apartmanlar masasının düzenlediği toplantıda Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Bayraklı Belediyesi bünyesinde kurulan apartman ve site sakinleri masası Başkan Karabağ'la vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Karabağ, son olarak Osmangazi Mahallesi'nde bulunan site ve apartman sakinleri ile geniş katılımlı bir toplantıda buluştu. Vatandaşlardan imar planlarını günün koşullarını göre revize edilmesi noktasında bir talep geldiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Biz de imar planlarını yaklaşık 10 aylık bir çalışma ile hazırlamaya başladık. Doğançay bölgesinde çalışma tamamlandı. Tapuları parselasyon planları bittikten sonra verilecek. Geçen ay meclisimizde Tepekule ve Çay Mahalleleri'nin parselasyon planlarını geçirdik. Buralarda 4 kata imar vardı fakat parseller...