25 / 04 / 2024

osmaniye Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi

osmaniye Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'nin diyaliz ünitesi açıldı!

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çarşamba Devlet Hastanesi'nin yeni üniteleri açıldı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi Devlet Hastanesi'nde yeni Diyaliz Ünitesi, Palyatif Bakım Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Konya Sarayönü'ne Diyaliz Ünitesi yapılacak!

Sarayönü Hastane Başhekimi Dr. Sinan Bahçacı,Sarayönü Devlet Hastanesi içerisinde 300 metrekarelik bir alan ayırdıklarını buraya altı yataklı diyaliz ünitesi kurmak için çalışma yaptıklarını belirtti.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt son başvuru tarihi!

Başvuruların başladığı TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 10 adet daire 74 bin 697 TL'den başlan fiyatlarla satılıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt son başvuru tarihi...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları başladı!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 74 bin 697 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 48 adet konut satılıyor. Projede sadece 2 oda 1 salon daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt konut projesi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt konut projesi fiyatları 74 bin 697 TL'den başlıyor. Başvuru sürecinin 24 Kasım 2014 tarihinde başlayacağı projede 48 tane konut satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 74 bin 697 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 48 adet konut satılıyor. Projede İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru detayları...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları 2014!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde daireler 74 bin 697 TL'den başlıyor. Projede toplam 48 adet konur satışa sunuluyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları 2014 detayları...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'ta 48 konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 48 adet konut sarışa sunuluyor. Başvuruların 24 Kasım'da başlayacağı projede daireler 74 bin 697 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Osmaniye Toprakkale'de 2 adet satılık fabrika: 11 milyon 151 bin 898 TL!

Osmaniye İli Toprakkale İlçesi'nde yer alan 2 adet fabrika ve arsası Osmaniye 1. İcra Dairesi tarafından 25 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

osmaniye Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi Haberi

osmaniye Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren 55 yatak kapasitesine sahip Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı. Ünitelerin, yaklaşık 90 iş günde tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre; İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, inşaatına başlatılan ünitelerden 5 diyaliz cihazı ile hizmet verecek  diyaliz biriminde, diyaliz tedavi salonunun 48 metrekare alanına ek olarak, 10 cihaz kapasiteli diyaliz su arıtma Sistemi, acil ve tedavi odası, giyinme odaları ve idari oda olmak üzere toplamda 6 odasının olacağı açıklandı.

Ayrıca Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesine yapılması planlanan 2 ünitlik Diş ve Tedavi Ünitesi inşaatları da diyaliz birimi ile birlikte 90 iş...