26 / 04 / 2024

osmaniye imar projeleri

osmaniye imar projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı. Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

İmar planı çeşitleri nelerdir?

İmar planı, şehir planlamada dikkate alınan bir düzenlemedir. Şehir ve çevre planlama stratejilerinde farklı imar projeleri devreye girer. Peki imar planı nedir, imar planı çeşitleri nelerdir ve özellikleri nelerdir? İşte imar planı ve çeşitleri hakkında bilinmesi gerekenler...

Osmaniye’nin afet sonrası imar planı hazır

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentin yeniden imarı için yapılan projede sona gelindiğini kaydeden Başkan Kara; "Şehrimizi sağlam adımlarla geleceğe taşıyacak imar planımızı yaptık. Bu çalışmayı en kısa zamanda gerçekleştirerek Osmaniye’yi güzel bir hale kavuşturacağız” dedi.

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bakırköy Osmaniye Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 267 ada, 134, 149 ve 165 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Güngören Osmaniye Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

osmaniye imar projeleri Haberi

osmaniye imar projeleri

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı.  Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapılan toplantıya,Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları bölge ve il müdürleri katıldı. Vali Al, toplantının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, toplantıda yatırımların değerlendirileceğini, yatırımların gerçekleşmesinde karşılaşılan sorunlar varsa bu sorunlara çözümler aranacağını kaydetti. Yapımı planlanan 393 proje olduğunu belirten Al, "Bu projelerin şu an gerçekleşme durumları ilgili tabloya baktığımızda, 393 projeden 94 adetinin tamamlandığını, 84 adetinin devam etmekte, 9 adetinin ihale aşamasında olduğunu ve 206 adetine hiç başlanamadığım görüyoruz. Bu tablo düşündürücüdür.  Projelerin büyük çoğunluğuna hala başlanılmamış...