19 / 04 / 2024

Osmaniye Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihaleleri

Osmaniye Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihaleleri

Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı  Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 242 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Deprem bölgesinde 'Yerinde Dönüşüm' çalışmaları hızlandı, vatandaşlara tek tek anlatılıyor!

Depremden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki köy ve mahalle muhtarlarına, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgiler verildi.

Osmaniye'deki depremzedeler kalıcı konutlarına Aralık ayında yerleşecek!

Osmaniye'de 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen afetzedeler için hayata geçirilen kalıcı konutların ilk etabı Aralık ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Ayçiçeği ekim alanları genişliyor! Borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! 

Osmaniye'de çiftçilere sağlanan desteklerle beraber ayçiçeği ekim alanları genişliyor. Peki borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! İşte yağlık ayçiçek 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Osmaniye'de 10 bin ağır hasarlı bina 3 ayda yıkılacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Osmaniye'de depremden etkilenen 10 bin ağır hasarlı bina 90 günde yıkılacak. 

TOKİ Osmaniye Toprakkale’de 2+1 ve 3+1!

TOKİ’nin beş senede toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Osmaniye’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Osmaniye Toprakkale Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

5 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bulunan bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılması hakkında karar bugünkü 31478 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmaniye Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihaleleri Haberi

Osmaniye Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihaleleri

Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı  tarafından Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 242 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. Keşif bedeli 118 milyon 445 bin TL olarak belirlenen iş yeri yapım ihalesi 26 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

İŞYERİ İKMAL YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Osmaniye - Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Osmaniye-Toprakkale Küçük Sanayi Sitesine ait 242 adet işyeri ikmal yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1 - İdarenin Adresi : Adnan Menderes Mah. Sanayi Sitesi İdare Binası OSMANİYE
2 -...