24 / 04 / 2024

OTİ Holding turizm yatırımları

OTİ Holding turizm yatırımları

2013'te 2.5 milyon turiste hizmet verip 2.2 milyar $ ciroya ulaşan OTİ Holding, bu yıl da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor. Şirket, Tayland'daki Türk turist sayısını da 20'ye katlayacak.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Capital Yatırım Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Otto Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

OTİ Holding turizm yatırımları Haberi

OTİ Holding turizm yatırımları

2013'te 2.5 milyon turiste hizmet verip 2.2 milyar $ ciroya ulaşan OTİ Holding, bu yıl da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor. Şirket, Tayland'daki Türk turist sayısını da 20'ye katlayacak.


OTİ Holding hedef büyüttü. 2013'te 2 milyon 500 bin turiste hizmet veren şirket, 2012'ye oranla yüzde 27 büyüyerek 2 milyar 200 milyon dolar ciroya ulaştı. Yurtdışı cirolarının baz alındığı global Türk şirketleri sıralamasında üçüncü olan OTİ, bu yıl da yüzde 20 büyüme hedefliyor. OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Mısır, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde toplam 20 iştirak ve 4 binin üzerindeki çalışanları olduğunu, 5 kıtadaki 52 destinasyonda hizmet verdiklerini söyledi. 


OTEL SAYIMIZ 4'E ÇIKTI 

Bektaş, "1992'den bu yana yenilikçi vizyon ve kalite anlayışımızla turizme...