19 / 04 / 2024

OTIUM Eco Club Side fiyatları

OTIUM Eco Club Side fiyatları

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor. OTIUM Eco Club Side, çocuklara yönelik sunduğu hizmetlerle güvenliği ve rahatlığı da üst seviyeye çıkarıyor

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

Loft Albero Country Club fiyat!

Loft Albero Country Club  fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club  fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Loft Albero Country Club satışta!

Sedimega İnşaat tarafından İzmir Kemalpaşa'da hayata geçen Loft Albero Country Club'da yer alan daireler satışa çıkarıldı. Projede yer alan dairelerin teslimi Haziran 2021 olarak belirlendi. 

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

20. TS Club mağazası Ümraniye'de açılacak!

Trabzonspor Kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club mağazalarının 20'ncisi Ümraniye'de açılacak.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Hillside Beach Club Tatil Köyü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Beymen Club, Kuzu Effect AVM'de mağaza açtı!

Büyümesini sürdüren Beymen Club, Türkiye genelindeki 55'inci mağazasını Ankara'da yer alan Kuzu Effect AVM'de açtı...

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Eco Drive Araç Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Drive Araç Kiralama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Akvar Mohammad Talib ve Nizamettin Eker tarafından kuruldu.

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

OTIUM Eco Club Side fiyatları Haberi

OTIUM Eco Club Side fiyatları


Aileler için çocuklarıyla birlikte tatile çıkmak zorlu bir sınav olmaktan çıkıyor. Oteller artık 'çocuk dostu' hizmet veriyor. 'Çocuk dostu' otellerde çocukların rahatı ve güvenliği için her şey düşünülüyor. OTIUM Hotels International zincirinin ekolojik ve çocuk dostu oteli OTIUM Eco Club Side’de bu kapsamda 3 bin 350 metrekare alanda hizmet veren  ‘‘Çocuk Dünyası’’ ile minik misafirlerinin karşısına çıkıyor.  Her türlü düşme veya çarpma ihtimaline karşı tartan pist ile kaplı olan çocuk oyun alanına sahip olan tesiste anneler ve babalar havuz kenarında güneşlenirken bebekleri uyuyabilsin diye bebek uyku odası da bulunuyor. 


OTIUM Eco Club Side’nin ‘‘Çocuk Dünyası’’nda belirli saatlerde çocuklar için sinema gösterimi de yapılıyor. Akşam alakart restoran hizmet saatleri içerisinde aileler çocuklarını gruplar halinde, çocuk kulübü animasyon ekibine teslim edebiliyor. Ana...