19 / 04 / 2024

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.



Cemiyet hayatının ünlü isimleri arasında olan Ahu Aysal, Les Ottoman sonrasında, Bodrum’da bulunan yazlığını da sattı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Aysal, Gündoğan’da bulunan muhteşem villasında, bu zamana kadar yerli ve yabancı birçok ünlü ismi ağırladı. Ancak Aysal, şirketlerindeki ekonomik sıkıntılar sonucunda bu mülkünü de satmak  zorunda kaldı.

Ahu Aysal ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

2006'dan bu yana sahibi olduğu Les Ottomans’ı, 430 milyon liralık alacağı karşılığında Akbank’a devredilen Ahu Aysal, bu satış sonrasında üzüntüsünü şöyle anlattı: “Orası benim çocuğum gibiydi, bir ayağım toprak altında kaldı diyebilirim ama geriye de bakamayız.''

Ahu Aysal ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Gündoğan’da bulunan yazlık, geniş bir arazide bulunuyor. Denize sıfır konumda bulunan yazlık ev iskelesiyle de teknelerin yanaşması için oldukça elverişli. Muhteşem ev Dozo Beach Club & Restaurant ismiyle işletilecek, gelecek sene ise 25 odalı butik otel olarak kullanılacak.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!


Geri Dön