28 / 03 / 2024

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor!

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor!

Tatile çıkmak isteyen ailelere 'çocuk dostu' oteller daha cazip geliyor. OTIUM Eco Club Side, çocuklara yönelik sunduğu hizmetlerle güvenliği ve rahatlığı da üst seviyeye çıkarıyor




Aileler için çocuklarıyla birlikte tatile çıkmak zorlu bir sınav olmaktan çıkıyor. Oteller artık 'çocuk dostu' hizmet veriyor. 'Çocuk dostu' otellerde çocukların rahatı ve güvenliği için her şey düşünülüyor. OTIUM Hotels International zincirinin ekolojik ve çocuk dostu oteli OTIUM Eco Club Side’de bu kapsamda 3 bin 350 metrekare alanda hizmet veren  ‘‘Çocuk Dünyası’’ ile minik misafirlerinin karşısına çıkıyor.  Her türlü düşme veya çarpma ihtimaline karşı tartan pist ile kaplı olan çocuk oyun alanına sahip olan tesiste anneler ve babalar havuz kenarında güneşlenirken bebekleri uyuyabilsin diye bebek uyku odası da bulunuyor. 


OTIUM Eco Club Side’nin ‘‘Çocuk Dünyası’’nda belirli saatlerde çocuklar için sinema gösterimi de yapılıyor. Akşam alakart restoran hizmet saatleri içerisinde aileler çocuklarını gruplar halinde, çocuk kulübü animasyon ekibine teslim edebiliyor. Ana restoranda yer alan çocuk restoranının dışında ayrıca çocuk menülerinden oluşan açık büfe, öğle ve akşam yemeklerinin de ikram edildiği ‘‘çocuk dünyasında’’ minik misafirlere yönelik birçok imkan ve aktivite bulunuyor. Hobi bahçesinin yanı sıra mini bir hayvanat bahçesi de bulunan OTIUM Eco Club Side küçük misafirlerine hayvanları tanıma imkanı veriyor.


'En harika çocuk oteli' seçildi


Bağımsız seyahat sitesi Zoover.com tarafından  En Harika Çocuk Oteli seçilen, Otium Eco Club Side’de, çocuk tiyatrosu, lunapark, çocuk lavabo ve tuvaletleri, çocuk havuzu, su kaydırakları, sihirbaz ve palyaço gösterileri, mini disco, çocuk karnavalı, hatta çocukların hazırlayıp sunduğu çocuk tiyatrosu yer alıyor. Tesiste ayrıca 0-4 yaş grubu bebekler için özel oyun odası ve bebekli ailelerin ihtiyaç duyması halinde bebek küveti, lazımlık, bebek alt değiştirme ünitesi, bebek arabası ve bebek telsizi de bulunuyor.


Aileler akıllı telefonla çocuklarını takip edebiliyor


‘Çocuk Dünyası’nın çeşitli noktalarında yer alan kameralar sayesinde aileler; gerek akıllı telefonları, gerekse de odalarındaki info kanal aracılığıyla çocuklarının faaliyetlerini takip edilebiliyor. A La Carte restoranda yemek yiyen ebeveynlerin baş başa kalabilmeleri için çocuk bakım hizmeti de veriliyor. Otium Eco Club Side’de 12-16 yaş arası genç misafirler için kendi yaş gruplarıyla bir araya gelebilecekleri, aktivite ve eğlencelerin yapıldığı ‘‘Teen’s Point’’ de yer alıyor.


Dünya


Geri Dön