28 / 03 / 2024

otomobil bayi

otomobil bayi

Artan fiyatlarla otomotiv piyasasında büyük bir durgunluk yaşanırken Otomotiv Distribütörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, yeni bir zam dalgasının kapıda olabileceğini dile getirdi. Bozkurt, yıllık 1 milyon satış hedefinin hayalden öteye geçemeyeceğini belirtti.

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Otomobil fiyatlarına 65 bin lira zam geldi

Ünlü otomobil markası Haziran ayı için yeni fiyatlarını duyurdu.

Otomobil arayanlar bu kampanya kaçmaz da ne kaçmaz! İşte Hyundai Tucson 4 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Otomobil arayan vatandaşlar ciddi bir araştırmanın içerisine giriyor. Özellikle jeep türü araç arayan vatandaşlar için en sık önerilen modellerden biri Hyundai Tucson oluyor. İşte Tucson 4 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Mayıs'ta otomobil satışları arttı! İşte en çok satan markalar...

Mayıs 2022'de en çok satışı yapılan otomobil markaları resmen belirlendi. Peki en çok hangi markaların otomotivleri satıldı? İşte ayrıntılar...

Otomobil almayı düşünenlere kara haber!

Otomobil sektöründeki kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, sıfır otomobillere yüzde 4 ile yüzde 10 arasında zam yapıldı

Audi Q3 çıldırmış olmalı! Audi Q3 otomobil markasına 67 bin 756 lira zam geldi! 2 Haziran 2022 Audi Q3 fiyat listesi...

Sıfır araba fiyatları, haziran ayına girilmesi ile beraber yükselişe geçti. Audi Q3 ise en çok zam gelen otomobil markasından biri oldu. Peki Audi Q3 ne kadar? Audi Q3 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q3 2 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sıfır araç almayı düşünenlere üzücü haber! 300 bin liranın altında satılan tek bir otomobil kaldı

300 bin TL’nin altında sadece bir araç kaldı. İşte 2022 Haziran ayı otomobil fiyat listesi…

Otomobil fiyatlarına gizli zam geldi! Fiyatlar otomatikman bir gecede bakın kaç lira artacak?

Otomobil fiyatları çip krizi, döviz kurundaki hızlı artış ve küresel ekonomik gelişmelerin etkisiyl inanılmaz derecede arttı. Otomobil firmaları geçtiğimiz yılın sonbaharından itibaren liste fiyatlarını her ay neredeyse güncelledi. Son gelen gizli zam ise her şeye tuz biber oldu.

Türkiye'nin otomobil zengini ili belli oldu! Bakın bir ailede kaç tane otomobil bulunuyor?

Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla kaç kişinin yaşadığı ve bu insanların kaçar tane arabaya sahip olduğu açıklandı. Bakın Türkiye'nin otomobil bakımından en zengin ili hangisi, otomobil fakiri ili hangisi? Gözler İstanbul'a çevrilmişken açıklanan veri şaşırttı.

Otomobil almayı düşünenleri korkutan haber!

Otomobil sektörünün önde gelen isimleri yıl sonuna kadar otomobil fiyatlarının sadece enflasyon nedeniyle yüzde 20 artacaklarını savundu. Fiyat artışından yedek parçalar da nasibini alacak.

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi! Dev artış hangi arabaları etkiledi? Hangi arabanın fiyatı kaç TL arttı? 

Otomobil fiyatlarına kur zammı geldi. Peki hangi arabaların fiyatları arttı? Hangi arabanın fiyatı ne kadar oldu? İşte araba alacakların merak ettiği o sorunun yanıtı...

BİM otomobil ürünlerini yarı fiyatına indirdi! 20 Mayıs’ı kaçırmayın…

Arabası olanlar bu ürünler için BİM’e koşacak! Hepsi yarı fiyatına indi. İşte 20 Mayıs fiyat listesi BİM Market 20 Mayıs Cuma günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. BİM Market 20 Mayıs kataloğunda çeşit çeşit otomobil ürünleri yarı yarıya indirimli.

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

otomobil bayi Haberi

otomobil bayi

ODD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, daha önce satılan araçların yüzde 60-70’inin düşük vergi diliminde olduğunu, son bir yılda gelen fiyat artışlarıyla araçların yüzde 90’ının üst vergi dilimine girdiğini söyledi.

Bozkurt, "Bize hep soruyorlar araç fiyatları düşer mi diye. Maliyetlere, gördüğümüz tabloya bakınca düşme şansı az, tam tersine artma ihtimali var. 15 gün sonra fiyat ne olacak bilmiyoruz. Fiyat düşer mi artar mı diye sorarsanız artar." dedi.
 

Bozkurt, "Yılı 600-700 bin adetlik satışla kapatmak yerine 1 milyon adetle kapatırsak ve sürdürülebilir olursa sektöre fayda sağlar." diye konuştu.

Bayilik sisteminin de iflas etmek üzere olduğu uyarısında bulunan ve bayilerin bu güne kadar yan gelirlerle idare ettiğini dile getiren Ali Haydar Bozkurt, "Umalım ki 700 bin civarındaki satış adedi çok düşmesin. 600 bin bandı...