26 / 04 / 2024

otomobil cumhuriyet rallisi maslak

otomobil cumhuriyet rallisi maslak

6 Ekim günü başlayacak olan Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi'ne, Bay İnşaat 42 Maslak ev sahipliği yapıyor....

Ordu'da 7.7 milyon TL'ye icradan satılık üç katlı otomobil servisi!

Ordu İcra Dairesi Ordu ili, Altınordu ilçesi, Cumhuriyet mahallesi, Karamanlı mevkii, 2822 ada 1 numaralı parselde yer alan 3.329,28 metrekare alanlı üç katlı otomobil servisi 7 milyon 657 bin 318 TL'ye icradan satıyor...

Dap Yapı, Ege Rallisi'ne sponsor oldu!

Dap Yapı, Ege Otomobil Sporları Kulubü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı 29. Ege Rallisi'nin seyirci özel etabının sponsoru oldu...

Karataş'taki Cumhuriyet Müzesi onarımı yarım kaldı!

İzmir’in Karataş semtinde Milli Eğitim Bakanlığı’na ait 200 yıllık İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi ve Türk Eğitim Tarihi ve Teknolojileri Müzesi onarımı tamamlanmadan kapatıldı. İşte ayrıntılar...

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı Projesi'nde imzalar atıldı!

"Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekânlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı" başlıklı projede geçtiğimiz ay yapılan ihalenin ardından Belediye ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı projesi için imzalar atıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından yürütülen Cumhuriyet Meydanı projesinde imzalar atıldı. Yaklaşık 1 milyon 700 bin TL’ye ihaleyi alan yüklenici firmanın 150 gün içerisinde projeyi teslim etmesi bekleniyor.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde imzalar atıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından yürütülen Cumhuriyet Meydanı projesinde imzalar atıldı. Yaklaşık 1 milyon 700 bin TL’ye ihaleyi alan firmanın 150 gün içerisinde projeyi teslim etmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Kordon Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlayacak mı?

Cumhuriyet Mahallesi'nde bazı uyanıkların, vatandaşları korkutup evlerini ucuza kapatmak için oyuna başvurduğu ortaya çıktı. Oyunu, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ bozdu...

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı ihalesi 15 Mayıs'ta yapılacak!

Taşköprü’de“Cumhuriyet Meydanı ve Park Düzenlemesinin Tarihi Mekanlarla Birleştirilmesi ve Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Kapalı Otopark Yapımı” başlıklı projenin çalışmaları başlıyor. Projenin ihalesi, 15 Mayıs’ta yapılması bekleniyor.

Çerkezköy Cumhuriyet'teki piknik alanı yenileniyor!

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı'nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Vahap Akay, çalışmalarda önceliği park ve oyun alanına vereceklerini söyledi.

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Cumhuriyet Kulesi'nin planlama ilke ve esasları aykırı bulundu!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'i Keçiören Belediye Meclisince Cumhuriyet Kulesi'nin bulunduğu alanda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini, "planlama ilke ve esaslarına aykırı" buldu.

otomobil cumhuriyet rallisi maslak Haberi

otomobil cumhuriyet rallisi maslak

Modern İstanbul’un yeni yüzü Maslak geçmiş ve geleceği buluşturan özel bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi Bay İnşaat 42 Maslak Satış Ofisi’nden start alacak.


Klasik Otomobil Kulübü Derneği üyeleri arasında düzenlenen ralli 06 Ekim tarihinde Bay İnşaat 42 Maslak Satış Ofisi’nden başlayacak, ardından Edirne’de devam edecek ve 07 Ekim’de Nurosmaniye’de...