25 / 04 / 2024

Otomobil fiyatları düşecek mi

Otomobil fiyatları düşecek mi

Bugünkü yazısında elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişeceğini yazan Sabah gazetesi yazarı Ufuk Sandık, böylece otomobillerin fiyatlarında 350 bin TL'ye kadar düşüş yaşanacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Araç alacaklar dikkat! Sıfır otomobillerin güncel fiyatları belli oldu!

Otomobil almak isteyenler araç fiyatlarını araştırmaya yöneldi. Otomobil pazarı 2022 Ocak'ta geçtiğimiz yıla oranla yüzde 18 küçüldü. Peki yaşanan gelişmeler ardından otomobil fiyatları ne oldu? En uygun sıfır araç hangileri? İşte o fiyatlar...

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Konut fiyatları düşecek mi? Yeni ev almak isteyenler dikkat!

Bu sene konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Otomobil piyasası görünümü: Reel fiyatlar düşmeye devam ediyor!

Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre; otomobil piyasasında reel fiyatlar düşmeye devam ediyor.

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Bu yıl ev fiyatları düşecek mi? Yeni ev hayali kuranlar dikkat! 

Bu yıl konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Kredi faizleri düşmezse, ev fiyatları ne olur?

Ev sahibi olmak isteyen herkes “Konut fiyatları düşecek mi artacak mı” sorusunun cevabını merakla beklerken kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Konut fiyatlarında düşüş olacağını söyleyen Calman’a bakın vatandaşlar ne dedi? 

Konut fiyatları düşecek mi?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşım yaparak, fiyatların dolar bazında sert düşüşünün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Son iki senede yüksek enflasyona paralel olarak konut fiyatlarında devasa artışlar yaşandı. Peki 2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Otomobil fiyatları düşecek mi Haberi

Otomobil fiyatları düşecek mi

Sabah gazetesi yazarı Ufuk Sandık bugünkü yazısında elektrikli otomobilleri kaleme altı. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişeceğini yazan Ufuk Sandık, otomobillerin fiyatlarında 350 bin TL'ye kadar düşüş yaşanacağını da söyledi.

Bugünkü yazısında elektrikli otomobillerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarının değiştiğini kaleme alan Ufuk Sandık, Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki kanun teklifi yasalaşması halinde, elektrikli otomobillerden alınan ÖTV oranı yüzde 10 ineceğini yazdı.  Sandık ayrıca,  elektrikli araçlara da içten yanmalı araçlarda olduğu gibi matrah limitleri getirileceğini de belirtti.

Yazısında "Buna göre, motor gücü 160 kW'ı, vergisiz fiyatı 700 bin TL'yi geçmeyen elektrikli otomobillerden alınacak vergi tutarı yüzde 10 olarak belirlendi."  ifadelerini kullanan Ufuk Sandık, vergisiz fiyatı 700 bin lirayı aşan elektrikli otomobillerden alınacak ÖTV tutarının ise yüzde 40 olduğunu söyledi.arını söyledi.

CNNTürk'ün aktardığına...