16 / 04 / 2024

Otoworld Asya ne zaman teslim

Otoworld Asya ne zaman teslim

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesinde bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförleri yer alıyor...

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak?

Asya ile Avrupa'yı birleştirecek 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Peki Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte tüm merak edilenler...

Feyat Asya kimdir?

Feyat Asya, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Muş Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Feyat Asya kimdir? Feyat Asya bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Asya Kalkınma Bankası'ndan Sincan'a yatırım!

Asya Kalkınma Bankası (ADB), Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'ne 150 milyon ABD Doları yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

Türk şirketleri Asya'da güneş santrali kuracak!

Türk enerji şirketleri, güneşte yurtdışına açılıyor. İstanbul merkezli Seul Enerji Hindistan'da, Integreen ise Azerbaycan ve Kazakistan'da yatırıma hazırlanıyor..

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Otoworld Asya ne zaman teslim Haberi

Otoworld Asya ne zaman teslim

E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta yükselen Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Has Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Oto World Asya projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor. 170 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje 4 katlı olarak tasarlandı.


Otoworld Asya ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının içerisinde yanıtı veriliyor. Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.


Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları!

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları 790 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor. Projede 200 metrekarelik bir dükkan ise 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen fiyatlarla kiralanabiliyor.


Pendik Oto World...