20 / 04 / 2024

otoyol çalışması izmir istanbul

otoyol çalışması izmir istanbul

İstanbul- İzmir arasını 3.5 saate indirecek proje çalışmasında İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde sona yaklaşıldı...

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

İzmir'de 61 bin 735 binada hasar tespit çalışması tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla 61 bin 735 binada, 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır." dedi.

İzmir'de hasar tespit çalışması yapılmalı!

İzmir'de depreme ilişkin hasar tespit çalışması yapılması gerekmekte. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İnşaat Mühendisleri Odası'nın (İMO) katılma talebini reddetmiş. İMO yapılan yanlıştan dönülmesi gerektiğini belirtiyor.

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmit Körfez Köprüsü'nde aydınlatma çalışması yapıldı!

İSTANBUL-İZMİR arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Köprüsünde aydınlatma çalışması yapıldı.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

İnşaat Platformu kuruluş çalışması başladı!

Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektöründe, “İnşaat Platformu” kuruluş çalışması başladı. İnşaat Platformu; mimar, müteahhit, inşaat sanayisi olmak üzere sektörün tüm kesimlerinin bir arada buluşturacak.

otoyol çalışması izmir istanbul Haberi

otoyol çalışması izmir istanbul


Gebze- Orhangazi- İzmir otoyolu çalışmalarının yapımı devam ediyor. Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü İsmail Kartal, Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarında Mart 2014'te deniz üzerinden batırma işlemlerinin gerçekleşeceğini ve 2015 yılında trafiğe açılarak hizmete sunmayı planlıyoruz...