25 / 04 / 2024

OYAK Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar

OYAK Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar

OYAK Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar kimdir? Celalettin Çağlar ne zamandan beri OYAK Çimento'nun yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor? İşte Celalettin Çağlar'ın biyografisi ve OYAK Çimento...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Oyak Çimento'nun yüzde 40'ı 640 milyon dolara satılıyor!

OYAK Çimento hisselerinin toplam1.6 milyar dolar değer üzerinden yüzde 60'ının OYAK'ta kalması ve kalan yüzde 40'ının yaklaşık 640 milyon dolar TCC'ye devredilmesine karar verdi.

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

OYAK Çimento, İTÜ Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru oluyor!

OYAK Çimento, 22-24 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 118 şirketin katıldığı Avrasya’nın en büyük Kariyer Zirvesi’ne Birim Sponsoru olarak katılıyor.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Bolu Çimento yönetiminde görev değişimi!

Bolu Çimento Sanayii A.Ş., yönetim kurulu üyeleri görev değişikliği ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten görev değişikliği ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

Çimentaş İzmir Çimento yönetim kurulu görev dağılımı!

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan yönetim kurulu görev dağılımını ve yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Nuh Çimento, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Mustafa YALÇIN ile Hasan SEZER'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte üyelerin özgeçmişleri...

OYAK Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar Haberi

OYAK Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar

Celalettin Çağlar kimdir?

Celalettin Çağlar, 1949 yılı İstanbul doğumlu. Celalettin Çağlar, bugün OYAK Çimento ve otomotiv şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı’dır.


OYAK Çimento ve Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Çağlar, 1973 yılında İ.T.Ü. Makine Mühendisliği'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Otomotiv Yüksek Mühendisi olarak 1977 yılında Aachen Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. 


1976 - 1998 yılları arasında Koç Holding Otokar A.Ş.’de Mühendislik Müdürü olarak çalışan Çağlar, 1998 - 2000 yılları arasında ise özel sektörde kurucu ortak, Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


Ardından çeşitli şirketlerde, yöneticilik, yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi.


Coşkun Ulusoy’un Oyak’a gelmesiyle birlikte, 2000 yılında bu gruba geçti. Aynı zamanda, otomotiv ve çimento şirketlerinin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor.


OYAK Çimento

"Türkiye Çimento Endüstrisi'nin kapasite ve pazar lideri olarak faaliyetlerini 5...