20 / 04 / 2024

Öz Aslan inşaat adres

Öz Aslan inşaat adres

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Çakıröz Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çakıröz Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kubilay Çakır ve Oğuzhan Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

İnşaat sektöründe büyüme trendi sürecek!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 13. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, inşaat sektöründe büyümenin devam edeceğini belirtti.

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Necip İnan imzasıyla kuruldu.

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Küçükçekmece'de İsmail Noylon imzasıyla kuruldu.

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Canan Bostan imzasıyla kuruldu.

Öz Aslan inşaat adres Haberi

Öz Aslan inşaat adres

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI a)Resmi ve özel her türlü mimarlık ve mühendislik eseri olan yeraltı ve yer üstü yapıların; kısım, bölüm ,ünite, tesis ve parçalarının ayrı, ayrı veya bir kaçının dahil, her nevi dekorasyonunun, restorasyonun ,tamirinin , yıkılmasının ,ortadan kaldırılmasının enkaz ve artıklarının değerlendirilmesi ile ilgili işlerin yapılması. b)Söz konusu işlerin gerçekleşmesi amacı ile yurt içinde yada yurt dışında, gerekli başvurularda bulunmak, sözleşmelerini imzalamak, her türlü taahhüde girmek, teminatlarını yatırmak, hesaplarını çıkarmak ve çıkarılmış olan hesapları incelemek kabul veya itiraz etmek, bu...