23 / 04 / 2024

Öz İşler iletişim

Öz İşler iletişim

Öz İşler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İşler tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim!

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Öz İşler iletişim Haberi

Öz İşler iletişim

Öz İşler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İşler tarafından kuruldu.

Öz İşler Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...