19 / 04 / 2024

Öz Merkan adres

Öz Merkan adres

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle adres!

Beylikdüzü 11. Mahalle adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat projesi 11. Mahalle Evleri'nde daire fiyatları 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere adres!

7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Teras Gökyüzü Narlıdere adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü adres!

Papatya Vadi Konakları 7 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Kalyon Evleri adres!

Beylikdüzü Kalyon Evleri adres bilgisi kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde yükseliyor. Daire fiyatları 380 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor.

KaleKent Beylikdüzü adres!

KaleKent Beylikdüzü adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesi 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Kale Kent Beylikdüzü adres bilgileri!

Kale Kent Beylikdüzü adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul adres!

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede 1.115 adet daire ve 166 adet cadde dükkanı bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul adres bilgileri..

Beylikdüzü Gürpınar Evleri adres!

Lik Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Evleri Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede 66 daire ve sosyal yaşam alanları bulunuyor. İşte Beylikdüzü Gürpınar Evleri adres...

İnnovia 4 Beylikdüzü adres!

1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona varan daire tipi seçenekleriyle İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen İnnovia 4 Yeşil İnşaat imzası taşıyor. İnnovia 4 Beylikdüzü adres bilgileri haberimizde mevcut.

Kurtköy Beşyıldız Novella adres!

Kurtköy Beşyıldız Novella adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Novella projesi 109 daireden meydana geliyor...

Öz Merkan adres Haberi

Öz Merkan adres

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...