29 / 03 / 2024

Öz Rahmani İnşaat Kimin

Öz Rahmani İnşaat Kimin

Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Sabri Özbek tarafından 130 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Aksalar İnşaat Metal Hırdavat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksalar İnşaat Metal Hırdavat Nakliye Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahriye Akdeniz tarafından kuruldu.

Öz Yolcu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yolcu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özyolcu tarafından kuruldu.

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaldız Elektrik İnşaat Otomotiv Reklam Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile İshak Aridici tarafından kuruldu.

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tanrıverdi, Cengiz Tanrıverdi ve Ali Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Öner tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Öz Rahmani İnşaat Kimin Haberi

Öz Rahmani İnşaat Kimin


Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi 130 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017'de  Sabri Özbek tarafından  kuruldu. 


Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Öz Rahmani İnşaat Turizm Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Adres; Marmara Mh.İhlas Cd.N.19 A3/20...