19 / 04 / 2024

özak gyo denetim komite üyeleri

özak gyo denetim komite üyeleri

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2 Nisan 2020 tarihli toplantısında Denetimden Sorumlu Komite üyelikleri yeniden belirlendi...

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

Özak GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti. 

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak GYO 2020 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Özak GYO 2019 yılı için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak GYO 2019 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Özak GYO 2017 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun olağan genel kurul toplantısında PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2017 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO genel kurul toplantısında bağımsız denetim hizmeti almak için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi bağımsız denetim hizmetlerini yerine getirmesi için genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi.

Özak GYO Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO, Arstate Turizm birleşme bildirimi yayınlandı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

özak gyo denetim komite üyeleri Haberi

özak gyo denetim komite üyeleri

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyelikleri hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO tarafından, Yönetim Kurulunun 2 Nisan 2020 tarihli toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyeliğine yapılan yeni atama sebebiyle, şirketin Denetimden Sorumlu Komite üyelikleri yeniden belirlendi.

Denetimden Sorumlu Komite : 
Prof.Dr. Saim KILIÇ (Komite Başkanı - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) 
Oğuz Satıcı (Komite Üyesi - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu'nun 02.04.2020 tarihli toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyeliğine yapılan yeni atama sebebiyle, Şirketimizin Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerinin aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine karar verilmiştir. 

Denetimden Sorumlu Komite : 
Prof.Dr. Saim KILIÇ (Komite Başkanı - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) 
Oğuz Satıcı (Komite Üyesi - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...