29 / 03 / 2024

özak gyo genel kurul toplantısında alınan kararlar 24 aralık

özak gyo genel kurul toplantısında alınan kararlar 24 aralık

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 24 Aralık 2013 olağanüstü genel kurul toplantısı saat 14:00'da düzenlendi. Tamer Eyerci ve Tutanak Yazmanlığına Okay Ayran'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verildi...

Özak GYO'dan 604.7 milyon TL'lik net dönem karı!

Özak GYO'nun 8 Haziran 2021 tarihli Olağan Genel kurul toplantısı gerçekleşti. Genel kurul toplantısında alınan kararlar açıklandı. 

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti. 

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak GYO 2020 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Özak GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özak GYO, projeler ile yeni yatırımlara kaynak ayrılmasının planlanması ve büyüme politikaları doğrultusunda 2019 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Özak GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Özak GYO, 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof. Saim Kılıç ve Oğuz Satıcı'nın "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün ön izin süresi uzatıldı!

Özak GYO'nun Antalya Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ilişkin olarak; ön izin süresinin 4 ay uzatılması talebi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce uygun bulundu.

Özak GYO Demre'deki gayrimenkulü için Bakanlığa başvurdu!

Özak GYO Antalya Demre'de yer alan günibirlik turizm tahsisli gayrimenkulü için Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

özak gyo genel kurul toplantısında alınan kararlar 24 aralık Haberi

özak gyo genel kurul toplantısında alınan kararlar 24 aralık

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle,


Divan Heyetinin oluşturulması için teklifler alındı, toplantı başkanlığına Mahmut Karabıyık, oy toplama memurluğuna Tamer Eyerci ve Tutanak Yazmanlığına Okay Ayran'ın seçilmelerine oy birliği ile karar verildi. 

2- Genel Kurul toplantı tutanağının Genel Kurul adına Başkanlık Divanı'nca imzalanması ve bununla yetinilmesi için yetki verilmesi hususu oylamaya açıldı, Genel Kurul toplantı tutanağının Genel Kurul adına Başkanlık Divanı'nca imzalanması ve bununla yetinilmesi için yetki verilmesi hususu oy birliği ile karar verildi.

3- Şirket Anasözleşmesinin 8.maddesi değişikliği ile ilgili tadil tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmış haliyle Sn.Okay Ayran tarafından okundu ve genel kurulda müzakere edildi.

4- Gündemde başka görüşülecek konu olmadığından Toplantı Başkanı Mahmut Karabıyık tarafından toplantıya son verildi.


Detaylı bilgi için