25 / 04 / 2024

Özak GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Özak GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Özak GYO, 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof. Saim Kılıç ve Oğuz Satıcı'nın "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun 13 Nisan 2020 tarihli kararı ile; Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) hükümleri doğrultusunda, 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Saim Kılıç ve Sayın Oğuz Satıcı'nın "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 13/04/2020 tarihli kararı ile; Şirketimizde Aday Gösterme Komitesi'nin görevlerini de üstlenmiş olan Kurumsal Yönetim Komitesi'nin kararı değerlendirilerek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) hükümleri doğrultusunda, 14/05/2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof. Dr. Saim KILIÇ ve Sayın Oğuz SATICI'nın "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verilmiştir. Bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişleri ve bağımsızlık beyanları ekte yer almaktadır. 
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Adayların özgeçmişi için tıklayın

Bağımsızlık beyanları için tıklayın


Geri Dön