29 / 03 / 2024

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje henüz satışa çıkarılmadı. Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon bilgisine göre Kordon Boyu’na yürüme mesafesinde yükselecek.

Evora İzmir'in değeri açıklandı! 

Evora İzmir projesi, İzmir Alsancak'ta yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin değeri belli oldu. Peki Evora İzmir projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İzmir'deki stadyumlar ne zaman tamamlanacak?

İzmir Alsancak ve Göztepe Stadlarının inşatıyla ilgili CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel soru önergesi verdi. Önergeyi yanıtlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, stadların son durumu hakkında bilgi verdi.

Evora İzmir  Alsancak konum!

Evora İzmir  Alsancak konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor... 

Evora İzmir Alsancak!

Satış sürecinin hızla devam ettiği Evora İzmir Alsancak projesinde 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor...

Evora İzmir ödeme kampanyası!

Evora İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10+yüzde 10 indirime ek olarak 72 ay 0,98 vade farkıyla ödemeler yapılıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen projede büyük metrekareli daireler ön satışa sunuluyor. 

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

Gayrimenkul dövizden daha çok kazandıracak!

Gayrimenkul sektörünün dev isimleri Teknik Yapı ve Halk GYO, Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak projesi için start verdi.

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon Haberi

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon

'Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon' bilgisi detaylarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim. Özak GYO imzasıyla yükselen proje içerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM bulunacak.


Özak GYO Alsancak Projesi özellikleri

Detaylı bilginin henüz belirlenmediği proje toplam 264 bin 136 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Şehrin merkez noktasında yükselecek olan proje içerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM yer alacak. Proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yükselecek.


Alsancak İzmir karma yeni proje yapımcı firması

Özak GYO firmasının imzasıyla hayata geçirilecek olan projenin henüz detayları açıklamadı.  Özak GYO firması İstanbul Avrupa Yakası'nda, Aydın- Didim'de, Antalya'da ve İzmir'de yeni projelerini geliştirmeye devam ediyor. 


Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

İzmir Limanı'nın arka tarafında yer alacak olan proje İzmir'in Alsancak ilçesinde yükselecek. Proje...