20 / 04 / 2024

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak İzmir Alsancak Projesi

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje henüz satışa çıkarılmadı. Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon bilgisine göre Kordon Boyu’na yürüme mesafesinde yükselecek.



'Özak  İzmir  Alsancak Projesi lokasyon' bilgisi detaylarına geçmeden önce projenin diğer özelliklerine değinelim.  Özak GYO  imzasıyla yükselen proje içerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM bulunacak.


Özak GYO Alsancak Projesi özellikleri

Detaylı bilginin henüz belirlenmediği proje toplam 264 bin 136 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Şehrin merkez noktasında yükselecek olan proje içerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM yer alacak. Proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yükselecek.


Alsancak İzmir karma yeni proje yapımcı firması

Özak GYO firmasının imzasıyla hayata geçirilecek olan projenin henüz detayları açıklamadı.  Özak GYO firması İstanbul Avrupa Yakası'nda, Aydın- Didim'de, Antalya'da ve İzmir'de yeni projelerini geliştirmeye devam ediyor. 


Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

İzmir Limanı'nın arka tarafında yer alacak olan proje İzmir'in Alsancak ilçesinde yükselecek. Proje lokasyona göre metro istasyonuna, duraklara, Kordon Boyu’na, Cruise Limanı’na, Fuar Alanı’na ve iş merkezlerine yürüme mesafesinde yükselecek.


Özak GYO Merkez satış ofisi adres

İkitelli OSB Mah. 10.Cad No:7 / D:18 İkitelli – Başakşehir / İstanbul


Özak Alsancak Projesi iletişim

Tel: 90 212 486 36 50

http://www.ozakgyo.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön