26 / 04 / 2024

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy

İlyas Özkök'ün sahibi olduğu Özaksu Gayrimenkul'ün, Aksu İplik Fabrikası'nın yerine yapacağı projenin detayları belli oldu...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Ofis Karat Bakırköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy Haberi

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy


Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş., İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor. Özaksu Bakırköy projesi 27 bin 199 metrekare alanda inşa ediliyor.


Özaksu Bakırköy projesi 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birimden meydana geliyor. Projede beş tane konut bloğu, 1 ticaret bloğu ve 4 villa olacak.


142 bin 261 metrekare kapalı inşaat alanı olan Özaksu Bakırköy projesinde yıkım çalışmaları bu yıl Eylül'de, hafriyat çalışmaları Aralık'ta başlayacak.


Ağustos 2020'de teslim edilmesi planlanan Özaksu Bakırköy projesinde blokların taban oturum alanı 10 bin 879 metrekare olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri olacak.


Özaksu Gayrimenkul, Avrupa Konutları'nın mimarı Süleyman Çetinsaya ve İlyas Özkök Ortaklığı'nda 16,5 milyon TL sermaye ile 2012 yılında kurulmuştu. Ancak yeni yönetim kurulunda Süleyman...