25 / 04 / 2024

ozan tufan acarkent

ozan tufan acarkent

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Ozan Balaban Emaar'dan ayrıldı!

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle birlikte altyapı çökebilir!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, araba sayısının kentsel dönüşümle birlikte artacağını ve alt yapısının çökeceğini söyledi.

Sakarya'daki Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi Yenileme Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Ünal Ozan Caddesi’nde asfalt çalışmaları başladı" dedi

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Ozan Tüzün: Binalarda sığınak yapılmıyor!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün, binalarda sığınak olarak projelerin yapıldığını ancak, projenin dışında bina içerisine sığınakların yapılmadığını söyledi.

Sakarya Ünal Ozan caddesi yenileniyor!

Ünal Ozan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bin 200 metre uzunluğundaki arterde gerekli yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Tufan Büyükuzun, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü üyesi oldu!

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne Ferhat Alemdar, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun getirildi.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Demet Akalın Beykoz Acarkent'teki evine geri dönüyor!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un işleri dolayısıyla Hadımköy'e taşınmıştı. Akalın'ın Göktürk’ten ev aramaya başladığı söylenmişti. Ancak ünlü şarkıcı Göktürk'e taşınmak yerine Beykoz Acarkent'teki evine dönmeye karar verdi.

ozan tufan acarkent Haberi

ozan tufan acarkent

Türk futbolunun parlayan isimlerinde Ozan Tufan da Acarkent'ten ev alan isimler arasında yer aldı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde evlenen Tufan yeni villası için 12 milyon TL ödedi. 

Yeni villasını tadilat ettiren yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. Baştan aşağı yenilenen evin dekorasyonu ile Rojin Tufan bizzat ilgileniyor. 
 

Mesut Özil Üsküdar'da ev...