27 / 04 / 2024

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Algül, Lokman Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Papağan Caddesi'nde kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de  Bengül Özyolcu  tarafından kuruldu.

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Segem İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kağıthane’de Bengül Özyolcu tarafından kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertüzünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özer Şentürk tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Özünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Özün tarafından kuruldu.

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Algül, Lokman Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.


Özçak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...