27 / 04 / 2024

özdilek istanbul levent hotel projesi

özdilek istanbul levent hotel projesi

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

GPD-Ortak Gelişim Kongresi 11 Ekim'de!

Türkiye’nin en önemli gıda perakendecileri, İstanbul'da buluşuyor. GPD – Ortak Gelişim Kongresi, 11 Ekim 2016’da Wyndham Grand Istanbul Levent’te 09:00 -15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent nerede?

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Tower Levent Rezidans 52 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Tower Levent nerede?

İstanbul Tower Levent projesi yakında satışta!

450 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen İstanbul Tower Levent adlı proje yakında satışa çıkacak. Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat ortaklığı’nın projesi 23 bin 500 metrekare arazide 224 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Wyndham Grand İstanbul Levent Evlilik Fuarı 23-24 Ocak'ta!

Açıldığı günden beri birçok başarılı organizasyona imza atan Wyndham Grand İstanbul Levent, 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Özdilek AVM bayramda açık mı?

Özdilek AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek AVM bayramda açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

özdilek istanbul levent hotel projesi Haberi

özdilek istanbul levent hotel projesi

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi (iplik, havlu - bornoz, nevresim takımları), perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Türkiye'nin en dinamik şirketleri arasında yer alıyor. 


İki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa'da l971 yılında kurulan Özdilek, bugün 10 hin ton havlu, 14 bin ton pamuk ipliği ve toplam 18 bin metre; nevresim takımları, uyku seteri, pike ve takımları, full setler, genç grubu, lisanslı grup, yastık ve yorgan üretimi gerçekleştirmektedir. Ayrıca Özdilek; Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer almaktadır. 


"Müşteri varsa biz varız" felsefesiyle perakende ve mağazacılık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Özdilek; bugün itibariye 9 alışveriş merkezi,...