24 / 04 / 2024

özdilekpark istanbul avm nerede

özdilekpark istanbul avm nerede

İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent bölgesinde yaşama geçirilen Özdilek Park İstanbul AVM, bölgenin en işlek caddelerinden biri olan Büyükdere Caddesi üzerinde konumlanıyor. AVM, 12 Eylül Cuma günü saat 11.00'da açılacak...

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

Bursa Özdilekpark AVM yıl sonunda açılacak!

Bursa'ya milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin birçok ilinde alışveriş merkezleri açan Özdilek, Bursa'ya 40 milyon dolarlık yatırımla 2016 yılı sonunda Özdilekpark'ı kazandıracak.

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

ÖzdilekPark İstanbul'a bir yılda 9 milyon ziyaretçi!

ÖzdilekPark İstanbul, geçtiğimiz yıl eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. AVM, toplam 45 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 170 mağazasıyla 9 milyon ziyaretçi ağırladı.

Columbia 34. mağazası Özdilekpark istanbul AVM'de açtı!

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyimin önde gelen markası Columbia İstanbul'un en yeni alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark'ta yerini alıyor.

Denistanbul Turizm Reklam Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özdilekpark Şubesi açıldı!

Denistanbul Turizm Reklam Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özdilekpark Şubesi, Can Tunçer Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Özdilekpark AVM'de kuruldu.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için minik usta etkinliği düzenleniyor. Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence!

Özdilek Park AVM'de her hafta sonu çocuklar için eğlence düzenleniyor.Ziyaretçilerinin alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli anlar da geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark İstanbul, minik misafirlerini de unutmuyor.

özdilekpark istanbul avm nerede Haberi

özdilekpark istanbul avm nerede

Özdilek Center'ın içerisinde yer alan Özdilekpark İstanbul AVM projesinde;  3 bin 200 metrekare teras alanı, 1500 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı ve yaklaşık 4 bin 500 metrekare eğlence merkezi yer alıyor. 


Özdilekpark İstanbul Levent mağazaları:

- H&M, 

- Media Markt, 

- D&R, 

- Derimod, 

- İpekyol, 

- Koton, 

- Polo Garage, 

- Roman, 

- Vakko Butik, 

- Mango, 

- Mavi, 

- Sarar, 

- Nike, 

- Adidas, 

- Swatch, 

- Saat&Saat, 

- Flormar,  

- Watsons, 

- Gratis, 

- Atasay, 

- Starbucks, 

- Mc Donalds, 

- Mickeys, 

- Mid Point, 

- Polen Tantuni, 

- Sbarro, 

- Özdilek Mağaza

- Özdilek Market.


İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent bölgesinde, Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen Özdilek Park AVM, 316 bin 895 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. 


Lokasyon olarak; Şişli’ye 5 dakika ve Taksim’e 10 dakika mesafede yükselen Özdilek Park İstanbul Levent AVM,  27 bin metrekare arsa alanına sahip. AVM, 12...