28 / 03 / 2024

özel ağaçlandırma başvurusu

özel ağaçlandırma başvurusu

1986 yılında uygulamaya başlanan özel ağaçlandırma projesine nasıl başvuruda bulunabilirsiniz? Özel ağaçlandırma başvurusu ve detayları haberimizde...

Özel ağaçlandırma birim fiyatları!

Özel ağaçlandırma birim fiyatları ve özel ağaçlandırma başvuru detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Özel ağaçlandırma başvuru dilekçesi!

Özel ağaçlandırma projesine dahil olmak için başvuruda bulunmanız gerekiyor. Özel ağaçlandırma başvuru dilekçesi ve detayları haberimizde...

Özel orman nasıl kurulur?

Ülkemizde ağaçlandırma çalışmaları yaparak orman sahasını genişletme ve doğal dengeyi geliştirme amacı güden özel orman nasıl kurulur? Özel ağaçlandırma sahaları nerededir? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! SYDV maddi yardım başvurusu başladı

Kış seferberliği kapsamında, Bakanlık Belediyeler Kaymakamlık SYDV 7.500 TL maddi yardım başvurusu başladığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Deprem bölgesi için yapılandırma süresi uzatıldı!

Mücbir sebep devam eden bölgelerde yeniden yapılandırma başvuru süresi uzatıldı. İşte ödeme takvimi ve başvuru süresi...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

SGK borç yapılandırma devam ediyor mu? SGK borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır?

SGK borç yapılandırma işleminin gündemdeki konulardan biridir. Vatandaşlar borç yapılandırmasının ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Mayıs ayına girilmesi ile birlikte son başvuru tarihi ygittikçe aklaşıyor. İşte detaylar!

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Yapılandırmada hangi borçlar siliniyor? Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor 2023?

Yapılandırmaya dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. Özellikle yapılandırmanın ne zaman başlayacağına dar sorular sorulmaktadır. İşte detaylar!

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

TOKİ İstanbul başvuruları... Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler açıklandı!

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

özel ağaçlandırma başvurusu Haberi

özel ağaçlandırma başvurusu

Özel ağaçlandırma başvurusu!

Akçaağaç, karaağaç, sofora, ıhlamur, kayın, gürgen, çam, sedir, göknar, ladin, meşe, akasya, badem, mahlep, jojoba gibi ağaç ve ağaççık türlerinin kullanılabildiği özel ağaçlandırma projesi ile ülkemizdeki orman sahalarını genişletme projesine dahil olmak için, ilan edilen ağaçlandırma sahalarına başvuruda bulunulması gerekiyor. Özel ağaçlandırma başvurusu ve detayları haberimizin içerisinde yer alıyor.


Orman Bölge Müdürlüklerince ilan edilen Özel Ağaçlandırma Sahalarına belirtilen ilan süresi içerisinde başvuruda bulunulması gerekiyor. Ülkemiz genelinde Orman Bölge Müdürlükleri tarafından ilan edilen özel ağaçlandırma sahaları ve ilan süreleri T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde duyuruluyor.


Özel ağaçlandırma başvurusu..

İlan edilen ağaçlandırma sahalarına bir tek başvuru olması halinde, söz konusu saha başvuru sahibinin oluyor. Ancak birden fazla başvurunun yapılması halinde ise kura çekiliyor.


Çekilecek kuraya katılım...