13 / 12 / 2025

Özel Nakiboğlu Hastanesi eylem

Özel Nakiboğlu Hastanesi eylem

Mevlana Müzesi yakınındaki Nakiboğlu Mahallesi sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede olduğunu olduğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi

Silivri Pehlivanoğlu Yaşam Kent'te nakit fiyata özel indirim fırsatıyla! 

Pehlivanoğlu İnşaat tarafından Silivri'de inşa edilen Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesinde Nakit fiyata özel indirim fırsatıyla konut satışları devam ediyor. 

Konkordato sürecine giren Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nin geçici mühlet süresi 1 ay uzatıldı!

Manisa’da 17 senedir hizmet veren Özel Sekiz Eylül Hastanesi, mali darboğaz sebebiyle konkordato sürecine girmişti. Mahkeme, geçici mühlet süresini 1 ay uzattı ve söz konusu hastaneye ek zaman tanıdı.

İstanbul'daki 42 yıllık Özel Çevre Hastanesi konkordato ilan etti!

İstanbul'da 1983'ten bu yana plastik cerrahiden tüp bebek tedavisine, saç ekiminden genel sağlık hizmetlerine kadar birçok alanda faaliyet gösteren Özel Çevre Hastanesi, konkordato talep etti.

Konkordato ilan edenlerin arasına hastaneler de eklendi! Kadıköy'deki dev hastane konkordato ilan etti!

Aksu Holding A.Ş., Aksu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Aksu ve holding bünyesinde faaliyet gösteren Özel Göztepe Hastanesi konkordato talebinde bulundu. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

A-101’de Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano online özel fiyatıyla satışta! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

A-101 Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyanoyu online özel fiyatıyla satışa sundu. Casio CDP-S150 88 Tuşlu Dijital Piyano özellikleri neler? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Özel Nakiboğlu Hastanesi eylem Haberi

Özel Nakiboğlu Hastanesi eylem


Konya kent merkezindeki mahalle sakinleri, en yakın devlet hastanesinin kendilerine 10 kilometre mesafede oluğunu belirterek, kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürmesi için eylem yaptı.


Merkez Karatay ilçesinde, Mevlana Müzesi yakınlarındaki, bölgede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla nüfusu hızla artan Nakiboğlu Mahallesi halkı, bir süre önce kapanan Özel Nakiboğlu Hastanesinin bahçesinde toplandı.


Burada önce vatandaşlardan, mülkiyeti Karatay Belediyesine ait olduğu belirtilen hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesi için imza toplandı.


Ardından mahalle sakinleri adına açıklama yapan Ali Kaya, en yakın devlet hastanesinin yaklaşık 10 kilometre mesafede olduğunu, buradaki özel hastane de kapanınca mahallelinin sağlık hizmeti almakta güçlük çektiğini söyledi. Kaya, yetkililerden, nüfusu yeni yapılan binalarla her geçen gün artan bu bölgeye devlet hastanesi yapılmasını, mümkünse kapanan özel hastane binasının devlet hastanesine dönüştürülmesini istedi.


Toplanan kalabalık,...