20 / 04 / 2024

Özen Kuzu emlak sektörü

Özen Kuzu emlak sektörü

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2013 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu: “ Gayrimenkulde 100 milyarlık potansiyel söz konusu! ” dedi...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

GME Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GME Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 191 bin 300 TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Özen tarafından kuruldu. 

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Özen Kuzu emlak sektörü Haberi

Özen Kuzu emlak sektörü

2013 yılının sonu yaklaşırken gayrimenkul sektörünü değerlendiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye gayrimenkul piyasasının yıllık işlem hacminin kentsel dönüşüm, 2B ve bireysel-kurumsal yabancı yatırımların artmasıyla 50 milyar dolardan 100 milyar dolara yükselebileceğini kaydetti.


Türkiye ekonomisinde büyümeye paralel olarak inşaat sektörünün ilk çeyrekte 5,9, ikinci çeyrekte 7,6 büyüme kaydettiğini hatırlatan Özen Kuzu, büyümenin devam edeceğine inandığını, gelecek yıllarda kentsel dönüşümün itici gücünün gayrimenkul ve inşaat sektöründeki pozitif etkisinin artarak süreceğini vurguladı. Kentsel dönüşümün piyasalara ve gayrimenkul sektörüne olumlu etkisinin yadsınamayacağına değinen Özen Kuzu, “Kentlerin silueti yenilenirken, yapılarımız sağlıklı yapılara dönüşürken, diğer yandan da piyasa ve ekonomi canlanıyor” değerlendirmesini yaptı.


Konut ihtiyacı artıyor


2015’te kentleşme oranının yüzde 79’a, kentli nüfusunun da 55.7 milyondan 61 milyona ulaşmasının öngörüldüğüne değinen Özen Kuzu, bu...