11 / 05 / 2024

özer inşaat newport

özer inşaat newport

Newport projesi, konut, ev ofis ve dükkanlardan oluşan bir kompleks şeklinde tasarlandı. Fiyatlar 135 bin YTL'den başlıyor.

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özer Matlı: Kredi destek paketi inşaat sektörünü harekete geçirecek!

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Kredi destek paketi inşaat sektöründen turizme, otomotivden mobilyaya kadar birçok sektörü harekete geçirecek" dedi.

İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor!

İnşaat sektöründe ulusal firmalarda uzun yıllar CFO olarak görev yapan Emre Özerçen, inşaat sektörünün yaşadığı krizin önüne geçilmesi için atılacak adımları anlattı. Özerçen, "İnşaat sektöründe devlet desteği önem taşıyor" dedi...

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Tüzer İnşaat Ayakkabı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir ve Abdullah Eroğlu ortaklığında kuruldu. 

Murat Özer İnşaat 14 yılda 2 bin konut üretti!

Murat Özer İnşaat, Selam Rezidans markası ile sektöre yeni bir vizyon kazandırıyor. Murat Özer İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Özer, 2 binden fazla konut ürettiklerini ifade etti.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

İnşaatı devam eden Yeni Lapseki devlet hastanesi inşaatını gezen AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer" Hastane inşaatı hızla devam ediyor verilen süreden daha kısa zamanda bitireceğiz Allah'ın izniyle "dedi.

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Emre Özer: Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü etkiledi!

Coface Sigorta Genel Müdürü Emre Özer, "Ekonomideki yavaşlama inşaatı etkiledi. Alt sektörlerinde de problem oldu. Türkiye'de biraz para kazanan hemen inşaat işine girdi." dedi.

özer inşaat newport Haberi

özer inşaat newport
 Özer İnşaat tarafından Yakuplu'da inşaatı gerçekleştirilen Newport projesi, konut, ev ofis ve dükkanlardan oluşan bir kompleks şeklinde tasarlandı. 14 bin metrekare alan üzerinde 30 bin metrekare inşaat alanında inşa edilen projede 69 adet ev ofis, 35 dükkan, 200 adet de konut mevcut bulunuyor. Dükkanların henüz fiyatlandırılmadığı projede 1 ay önce satışa sunulan konut ve ev ofislerin yüzde 10'u satıldı. 90-95 metrekare ev ofisler 135 bin ile 145 bin dolardan satılırken, 100 metrekare konutlar 135 bin YTL'den, 180 metrekare konutlar 245 bin YTL'den satışa sunuluyor. Newport, 152 m2'lik 3+1, 82 m2'lik 1+1 daire ve 72 m2'lik ev ofis seçeneklerini sunuyor. Newport'ta yatırımcılar için ayrıca 28 ile 325 m2 arasında değişen dükkan ve...