19 / 04 / 2024

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.



Sektörde birçok konut, işyeri, plaza ve özel projelere imza atan Murat Özer İnşaat, özellikle Yunuseli bölgesinde gerçekleştirdiği anahtar teslim konut projeleriyle dikkat çekiyor. Murat Özer İnşaat Genel Koordinatörü Alpay Aydın, kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte inşaat sektörünün hareketli bir dönem geçirdiğini belirterek, bunun sektördeki firmalara müşteri odaklı projeler yapma zorunluluğu getirdiğini de ifade etti. 


Fethiye Mahallesi'ne hastane 


İnşaat sektöründe bugüne kadar birçok önemli projede imzaları bulunduğunu belirten Alpay Aydın. "FSM Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiğimiz Bulvar Luxury projesini tamamlayarak müşterilerimizin hizmetine sunduk. Proje, tümüyle Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyor. Ayrıca Fethiye Mahallesinde temelini attığımız hastane inşatına başladık. 15 ay gibi bir sürede projeyi bitireceğiz" dedi. 


Prestij Proje: Selam Rezidans 


Murat Özer İnşaat'ın önemli projelerinden bir diğeri de Yunuseli bölgesinde temeli atılan ve inşaatı devam eden Selam Rezidans Projesi. Selam Rezidans Projesinin VIP bir proje olduğunu, bu projede her türlü konfor ve modern çizgilerin yer aldığını dile getiren Alpay Aydın, "Müşterilerimizin tüm beklentilerini yansıttığımız ferah, havadar ve aydınlık mekanların yer aldığı bu proje bölgeye farklı bir hava katacak, projede tüm sosyal alanlar mevcut" diye konuştu. Alpay Aydın, Bursa dışında ulusal projelerde de yer almayı planladıklarını ve bu konuda çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi. 




www.muratozerinsaat.com/tr




Posta Bursa


Geri Dön