25 / 04 / 2024

Özge Süzen

Özge Süzen

Philips Pazarlama Direktörü Özge Süzen, 1 Temmuz'da yürürlüğe giren çevreye duyarlı tasarım ve enerji etiketlemesi tebliğleriyle daha çevreci ve daha tasarruflu aydınlatma elde edileceğini kaydetti.

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

1 Mayıs'ta açıklanacak emekli maaşlarındaki sürpriz artışı uzman isim açıkladı! En düşük ve en yüksek maaş farkı

Emekli bayram ikramiyelerinde 'zam yok' diyerek milyonlarca emekliyi üzen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, '1 Mayıs'ta sürpriz' yapacağını söylerek dikkatleri üzerine çekti. Peki emekli maaşlarında neler olacak uzman isim açıkladı.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Emlakçılardan ev sahiplerine tahliye baskısı!

Haberlisin köşe yazarlarından Özge Günal Akgül bugün kaleme aldığı köşe yazısında Türkiye'deki kira fiyatları hakkında açıklamada bulundu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

İMO Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, "Bakan Murat Kurum ve ÇED Raporu'nu hazırladığı söylenen 200'den fazla 'bilim insanı'nı kamuoyu önünde tartışmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

İMO'dan dikkat çeken uyarı: Risk taşıyan her şey deprem ile sınanıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Taner Yüzgeç, Türkiye’deki konutların yüzde 70’inde mühendislik hizmetinin kağıt üzerinde kaldığına dikkat çekerek, bu durumun deprem riskini arttırdığını belirtti. Yüzgeç, “Risk taşıyan her şey deprem ile sınanıyor” dedi.

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Özge Süzen Haberi

Özge Süzen

Philips'ten yapılan açıklamaya göre, elektrik lambaları ve armatürlerin piyasaya arz edilirken etiketleme ve ek ürün bilgisi temin etme gereklerini belirleyen "Elektrik Lambaları ve Aydınlatma Armatürlerinin Enerji Etiketlemesine Dair Tebliğ" ve "Doğrusal Lambalar, Işık Yayan Diyot Lambalar ve ilgili Ekipmana İlişkin Çevreye Duyarlı Tasarım Gereklerine Dair Tebliğ" 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girdi.


Bu tebliğlerle artık elektrik lambaları ve aydınlatma armatürlerinin paketlerinde enerji tüketimleri, üretim standartları ve teknik değerler gibi ürün bilgilerinin yer alması zorunlu hale geldi.


Philips Pazarlama Direktörü Özge Süzen, enerji etiketlemesi ve ekotasarıma ilişkin yeni düzenlemelerle ilgili değerlendirmesinde, "Tebliğ, paketlerin üzerinde yazan her bilginin ürünle birebir örtüşmesini sağlayacak. Bu da standarda uygun üretimi sağlarken, tüketicinin kandırılmasının önüne geçilmiş olacak. Diğer bir deyişle, tüketici aslında hangi özelliklere sahip bir ürünü satın...