26 / 04 / 2024

Özge Ulusoy emlak

Özge Ulusoy emlak

Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancılar'ın genç kuşak temsilcisi Hacı Sabancı'yla beraber olan Özge Ulusoy, en yoğun çalışan mankenlerin başında yer alıyor.

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özge Sevim tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Emlak Yatırımları Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Zafer Demir, Özge Değer Aslan, İsmail Sinan Günel ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Akan Sokak'ta kuruldu.

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Özge Ulusoy emlak Haberi

Özge Ulusoy emlak

Güneş'in haberine göre kazancını nasıl değerlendirdiği sorulan Özge Ulusoy, "Bağ - Kur'umu ödüyorum ve daha çok emlak yatırımı yapıyorum. Ekonomik davranmaya çalışıyorum. Toplu taşıma olarak metro kullanıyorum. Toplu ödeme yapıp kart almak yerine jeton kullanıyorum. Oradan biraz zarar ediyorum ama olsun"...