20 / 04 / 2024

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 



Manken ve model Özge Ulusoy ve Youtube'de çektiği makyaj videolarıyla fenomen olan Danla Biliç, geçtiğimiz gün Kartal'da bulunan bir AVM'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Özge Ulusoy ve Danla Biliç, samimi halleri ve keyifli sohbetleriyle sevenlerinden tam not aldı. Sevilen ikili daha sonra hayranlarının merak ettiği sorularını cevaplandırdı.

''Evimi paylaşmıyorum''

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen Ulusoy,” Genelde komik videoları izliyorum. Ama tüm günümü hikayelerimde paylaşmıyorum. Genelde spor yaparken,seyahat ederken veya arkadaşlarımla olunca paylaşım yapıyorum. Ama onun dışında evimi paylaşmıyorum. Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum. Sosyal medyada kendime ayrılan kurallarım var” diye konuştu. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!


Geri Dön