20 / 04 / 2024

Özgehan Doğruöz kimdir

Özgehan Doğruöz kimdir

Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, Vitra’nın Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firma olduğunu söyleyerek, ilimiz de ki banyoları kendilerinin inşa etmek istediklerini belirtti

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Faizler artsa da borsada çıkış sürecek! Uzmanlara göre borsa endeksi 11 bine doğru gidiyor!

Merkez Bankası’nın faiz kararının piyasalara yansımaları devam ediyor. Piyasa çevreleri faiz artışının henüz TL’nin cazibesini artıracak noktada olmadığını belirtirken, BIST 100 endeksinin ise kısa vadede düşse bile 11 bine doğru yolculuğunun devam edeceği bekleniyor.

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Van'da, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından 1988-2018 yılları arasına ait uydu görüntüleri üzerinden gerçekleştirilen incelemede, Van depreminden sonra zemini kötü olan alanlara doğru büyümenin azaldığı belirlendi.

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Konut pazarlamasında doğru bilinen yanlışlar!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş konut pazarlamasında doğru yapıldığı zannedilen hatalı uygulamaları değerlendirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş “konut kredisi faizlerinin düşme eğilimine girmesi ile birlikte ev sahibi olmak için doğru zaman olduğunu” değerlendirdi...

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Zaman İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nedat Zaman tarafından kuruldu.

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Özgehan Doğruöz kimdir Haberi

Özgehan Doğruöz kimdir


Vitra Bölge Bayisi, geçtiğimiz günlerde bir AVM’de stant açtı. Stantta Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, yaptıkları etkinlik ile ilgili Elazığ Fırat gazetesine özel açıklamalarda bulundu.


Vitra’nın Doğu Anadolu Bölgesine ağırlık veren bir şirket olduğunu dile getiren Doğruöz, “Firmamız Vitra’nın Doğu Anadolu ana dispiratörü Malatya ve Adıyaman olmak üzere tamamen bu bölgede bize bağlı yirmi dönümlük bir arazide deposu olan toplamda beş katlı bir binamız var. Şirketimizde 45 çalışanımız var. Ayrıca şu anda Malatya Caddesinde ikinci şubemizi açıyoruz. Vitra Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firmadır. Vitra Eczacıbaşı grubunun şirketidir” dedi.


‘EVİN EN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ BANYODUR’


Müşterilerinin hayalindeki banyoyu inşa ettiklerini ifade eden Doğruöz, “AVM’deki etkinliğimizin amacı hayalinizdeki banyoyu inşa etmek. Kadına hitap eden evinizin içine ilk girdirildiğinde eviniz en önemli bölümleri...