29 / 03 / 2024

Özgen Medya İnşaat adres

Özgen Medya İnşaat adres

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Özgen tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıla Coşkun tarafından kuruldu.

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bardakcı tarafından kuruldu.

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bardakcı tarafından kuruldu.

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Ezl Hırdavat İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Medya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezl Hırdavat İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Medya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancatepe'de Durmuş Kula tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Bilişim Medya İnşaat Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ersoy tarafından kuruldu.

Özgen Medya İnşaat adres Haberi

Özgen Medya İnşaat adres

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Özgen tarafından kuruldu.

Özgen Medya İnşaat Tekstil Ürünleri Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve...