25 / 04 / 2024

Özgül Group enerji yatırımları

Özgül Group enerji yatırımları

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP- Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi...

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Elektirk faturasını ödeyemeyenlere yardım desteği! Elektrik faturası yardım desteği nasıl alınır?

Türkiye'de 2021 yılında toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin kesildiği öne sürüldü. Bu iddiaya karşılık Enerji Bakanlığı hali hazırda 278 bin abonenin elektriğinin kesik olduğunu bildirdi. Hükümet faturayı ödeyemeyene elektrik faturası desteği veriyor. İşte detaylar...

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Kamu binalarının depreme dayanıklılığı artırılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen toplam 465 milyon dolar kredi desteği kapsamında kamu binalarının depreme dayanıklılığı ve enerji verimliliğinin artırılması için harekete geçildi.

Özgül Group enerji yatırımları Haberi

Özgül Group enerji yatırımları

Ömer Faruk Özgül “Ruslar, Türkiye’de çılgın gibi santral yeri arıyor. Kuzey Irak ve TANAP-Şahdeniz’le daha güçlüyüz. Biz iyi geçinilmesi gereken bir ülkeyiz” dedi.


Rüzgar, güneş ve hidroelektrik gibi enerjinin bir çok kolunda faaliyet gösteren Özgül Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özgül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın ‘“Boru hatları gaz taşımaz barış taşır’ sözüne atıfta bulundu ve “Kuzey Irak ve TANAP daha güçlü hale geldi. Boru hattı ülkemizden geçecek olması son sözü biz söyleyeceğimiz anlamına da geliyor” dedi. Özgül’le Türkiye’nin enerjideki yeni rolünü konuştuk… 


YABANCI ORTAK TALEBİ PATLADI 



Ciddi bir yabancı trafiğine şahit oluyoruz. Enerji açısından 2013 nasıl geçti? 


2013 yılı enerji açısından iyi geçti. Bunun kanıtı şudur ki yurtdışından çok fazla ortaklık talebi geldi sektöre. Sabancı’nın  E.ON`un ortaklığı ve IMBV'nin...