24 / 04 / 2024

Özgül Group Ferro Stahll

Özgül Group Ferro Stahll

Kanalİstanbul ve 3. havalimanının elektriğini üretmek için doğalgaz santrali kuran Özgül Group, Alman devi Ferro Stahll ile 1 milyar euroluk yeni enerji yatırımı için imzayı attı...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu’nda Kaaser A Akıl tarafından kuruldu.

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda KAsser A Akıl tarafından kuruldu.

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Jalılı Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jalılı Group İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sina Celili ve Hafızullah Celili ortaklığında kuruldu.

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, "Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik" dedi ve oranın yüzde 20’den yüzde 10’a düştüğünü belirtti...

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özgül tarafından kuruldu.

Özgül Group Ferro Stahll Haberi

Özgül Group Ferro Stahll


İstanbul'da 3'üncü köprü ve çılgın proje Kanalİstanbul'un elektrik enerjisini üretmek üzere bin 299 megawatlık doğalgaz çevrim santrali yatırımı yapan Özgül Group, Alman dev Ferro Stahll ile ilk etapta 1 milyar Euro'luk yatırım için yüzde 50-50 ortaklıkla şirket...