24 / 04 / 2024

Özgür Karabat vakıfbank açıklaması

Özgür Karabat vakıfbank açıklaması

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

Vakıfbank 2024 emekli paketini duyurdu! Hesaplara işte tam bu kadar para yatırılacak! Kaçırmayın!

Maaşlarına zam gelen milyonlarca emekli bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Vakıfbank ne kadar emekli promosyonu veriyor. İşte Vakıfbank 2024 emekli paketi detayları...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Vakıfbank tarafından, KPSS'siz 1.985 memur alımı yapılıyor. Peki Vakıfbank KPSS'siz memur alımına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan 'Borsaya 0 Komisyonla Merhaba' kampanyası!

Vakıfbank, 'Borsa Tanışma' kampanyasıyla yatırımcılara "0" komisyonla borsa kapılarını aralıyor! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Vakıfbank'tan müşterilere son dakika müjdesi! Harcarken kazandıracak!

Vakıfbank, 1-30 Haziran tarihleri arasında geçerli Mobil Temassız Ödeme kampanyasıyla müşterilerine her 200 TL alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan kazandırıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

Vakıfbank avukatlara özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kredi hem eski hem de yeni avukat olmuş kişileri kapsıyor. İşte detaylar!

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Her geçen güç artan akaryakıt fiyatları araç sürücülerinin belini bükerken, bankalar bu konuda sürücüleri sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu doğrultuda, Vakıfbank da yeni bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde 100 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Özgür Karabat vakıfbank açıklaması Haberi

Özgür Karabat vakıfbank açıklaması

Tartışmalı atamalarla gündemde olan Vakıfbank, geçen hafta TBMM'de onaylanan torba yasa düzenlemesiyle Kamu İhale Kanunu kapsamından çıkarıldı.

Sözcü'den Mehtap Özcan Etürk'ün haberine göre; AKP milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan ‘Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmasından sonra yürürlüğe alınacak olan yasa Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sermaye Piyasası Kanunu'na (SPK) ve Kamu İhale Kanunu'na tabi olmamasını hükme bağlıyor. 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “Kamu İhale Kanunu kapsamından böyle büyük gayrimenkullerin sahibi olan bir kamu kuruluşunun çıkarılması izaha muhtaçtır" dedi. 

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) portföyünde 2019'daki değeri 1 milyar 87 milyon TL değerinde olan gayrimenkul ve arsa stoku bulunurken, bunların güncel değerinin 1.5 milyar TL'ye yaklaştığı öngörülüyor. 

FİNANS MERKEZİ DE VAR

Vakıf...